Markedsføring på internett

Internett er mer enn fotballresultater, rosa bloggere, og kattevideoer. 85% av hele norges befolkning bruker internett hver dag. Det er ikke bare mange som bruker det hver dag, vi er logget på i lengre perioder. 1 time og 42 minutter bruker vi hver dag på nettet.

I tillegg har Facebook over 3.000.000 daglige brukere i Norge. Ca halvparten av disse er via mobil. Det er ikke lenger nok å bare "være på nettet". Det krever mer nå enn i går. Hvis ikke du gjør det, så gjør konkurrenten din det.

Det viktigste når det gjelder all markedsføring er å ha en plan og følge denne. Det samme gjelder for markedsføring på internett. Ved å unnlate å måle resultatene i etterkant kan du ende opp med å kaste pengene ut av vinduet.

Vi mener du skal merke en Klar Effekt av din markedsføring på internett og få rapporter som viser utviklingen og effekten av kampanjene dine. Klar Effekt hjelper deg med din markedsføring på internett og tilpasser dette din eksisterende markedsføring utenfor nettet. Du kan gjøre jobben selv, eller overlate den til oss.

Du kan selv velge

 • Gjør alt selv

  Er du den typen som liker å gå i dybden på nye utfordringer? Du er ikke redd for å bruke noen lange kvelder, eller helger, for å få jobben gjort. Hvis du er en selvdreven person som vil gjøre jobben selv, så er det flott! Vi tilbyr gratis kurs i markedsføring for å få deg i gang.

 • Få hjelp der du sitter fast

  Du gjør mye selv, men et sted må du si stopp. Det er ikke hensiktsmessig å sitte i timevis for å forstå hvordan konfigurere en javascript-kode til nettsiden. Noen andre kan få det til på mye kortere tid, og det setter du pris på. I tillegg til kurs, tilbyr vi av og til klippekort for fiksing av småting på internett.

 • La oss gjøre hele jobben for deg

  Tiden din er best brukt på det du kan, og ikke på å lære noe du ikke er interessert i å forstå. Du skjønner verdien av det som skal gjøres, men vil heller få noen andre til å gjøre hele jobben for deg. Vi åpner periodevis for nye oppdrag. Registrer deg på venteliste her.

Vi garanterer

 • Nødhjelp til premiumkunder

  Av og til faller alt sammen. Ofte skjer dette på dårlige tidspunkter. Hvis du er en premiumkunde har du en fast kontaktperson du kan ringe når som helst, gratis.

 • Alltid oppdatert, sikkerhetskontrollert, og trippel backup

  Hackerangrep skjer oftere og oftere. Programvarer på nettet er under kontinuerlig angrep. Hvis man ikke følger med, og har gode rutiner, kan nettsiden bli hacket, Facebookkontoen stengt, epostadressene utnyttet og så videre. Nylig ble Norges største leverandør av nettsider hacket, ikke oss :). Resultatet var at over 10.000 norske bedrifter fikk nettsidene sine blokkert fra Google.

 • 100% fornøyd garanti

  Dette gjelder alle våre produkter, kurs, klippekort, og premiumtjenester. Hvis vi har gjort en jobb du ikke er fordnøyd med, betaler du ingenting. Du skal motta en så høy tjenestekvalitet at du anbefaler oss varmt videre. Hvis ikke, gir du beskjed, så stopper vi fakturering, og refunderer pengene dine.

Gratis kurs i markedsføring på internett

Oppdag hvordan du kan strukturere salgsprosessen, unngå markedsføring etter innfallsmetoden, og øke salget med markedsføring på internett.

Gratis nettkurs

Vennligst skriv inn epostadressen din.

Din informasjon blir lagret trygt