Markedsføring på internett # Klar Effekt

Markedsføring på internett

76% av nordmenn bruker internett daglig, ofte for å finne informasjon om produkter og tjenester. Hvis de ikke finner deg er sjansene gode for at de finner konkurrenten din.

Det viktigste når det gjelder all markedsføring er å ha en plan og følge denne. Det samme gjelder for markedsføring på internett. Ved å unnlate å måle resultatene i etterkant kan du ende opp med å kaste pengene ut av vinduet. Vi mener du skal merke en Klar Effekt av din markedsføring på internett og få rapporter som viser utviklingen og effekten av kampanjene dine. Ut fra dine behov kan vi ta hånd om hele markedsføringen din eller jobbe sammen med deg. Nedenfor finner du en oversikt over hvilke tjenester som gir best effekt. Klar Effekt hjelper deg med din markedsføring på internett og tilpasser dette din eksisterende markedsføring utenfor nettet. Dette gjør at alle kampanjene dine fremstår som helhetlige og kundene vil se en klar sammenheng mellom din markedsføring og din profilering. Ta kontakt i dag for en gjennomgang av hva som kan gi din bedrift en Klar Effekt på resultatene.

3 grunner for å velge Klar Effekt

Tydelig prisstruktur

1Vi tror på faste priser som blir lagt frem til deg på forhånd.

Tydelig kommunikasjon

2Vi unngår faguttrykk for å få tjenestene våre til å fremstå mer forståelig.

Tydelige resultater

3Vi følger prosessen fra markedsføring til resultat.

Les mer nedenfor eller ta kontakt i dag!

Reklame på internett

Betalt plassering i søkemotorene, på nettsider eller facebook. Det er mange måter å bli oppdaget på internett, men ingen er like raske som ved å betale for annonseplasser på nettsider eller søkemotorer. Hvis ditt nettsted trenger flere kunder raskt, så er reklame på internett helt nødvendig for umiddelbare resultater.

Les mer om reklame på internett

Naturlig synlighet

For å bli funnet i søkemotorene må din nettside være synlig. Med naturlig synlighet vil din nettside vise høyt oppe på listen over søkeresultater i for eksempel Google eller Kvasir.

Les mer om naturlig synlighet

E-postmarkedsføring

Den viktigste eiendel enhver bedrift har er kundene. For å holde kontakt med disse og med nye potensielle kunder er det nyttig å lage et nyhetsbrev. Dette holder alle informert om hva som skjer, gode tilbudskampanjer, nye produkter og andre interessante nyheter. Gjort riktig, er e-postmarkedsføring den mest kostnadseffektive måten å drive markedsføring på internett.

Les mer om e-postmarkedsføring

Sosiale medier

«Hele» Norge er på Facebook og dette gjør at hvis din bedrift ikke er tilstede der så vil mange muligheter for kommunikasjon direkte med kundene gå tapt. Små problemer med produktene eller tjenestene dine kan bli til store hvis de ikke blir løst tidlig. Sosiale medier er en ny måte å styre bedriftens omdømme på.

Les mer om sosiale medier

-en avgjørelse som vil gi langvarige resultater

Kom i gang med markedsføring på internett:

  1. Sammen lager vi en målsetning
  2. Kort tid etterpå vil du motta et tilbud
  3. Jobben gjennomføres som avtalt
  4. Gå gjennom resultatene i etterkant
Klar for å starte med markedsføring på internett? Ta kontakt i dag!